OOK JOUW ONLINE AMBITIES LATEN EXCELLEREN?

website laten maken

inclusief écht alles?

Als enige écht all-in en zonder verborgen kosten

Wij maken professionele websites op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We kijken kritisch naar de teksten en herschrijven ze waar nodig. We bekijken samen welk design het beste voor jou of je bedrijf werkt.

Als enige écht all-in én jouw eigendom

Jij hebt controle gedurende het gehele proces

Geen maandelijkse kosten of contracten

Werkwijze

Ontdek de vrijheid om zelf eenvoudig wijzigingen aan te brengen en je website uit te breiden met ons gebruiksvriendelijke content management systeem. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt; we kunnen praktisch alles realiseren. Om het proces soepeler te maken, bieden we diverse design sjablonen waaruit je kunt kiezen. Misschien heb je zelf al ideeën voor je website en weet je welk ontwerp je aanspreekt. Geen zorgen, we zijn bedreven in het omzetten van elke ontwerpwens in realiteit. Heb je een specifiek design in gedachten? Laat het ons weten, en we presenteren je graag een voorstel op maat.

werkwijze

online

Online

Overweeg je om je website door ons te laten maken? Binnen uiterlijk twee weken staat een proefversie van de website online. Samen bespreken we eventuele op- of aanmerkingen. Binnen drie weken wordt de definitieve versie opgeleverd. Heb je haast? Laat het ons tijdig weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de website met spoed wordt gemaakt

Onze ervaring leert dat het ontwikkelen van een website maatwerk is.

Waarschijnlijk heb je specifieke ideeën over de inhoud, het design en de extra functies die je nodig hebt.

Extra mogelijkheden

Heb je specifieke wensen, zoals een boekingssysteem of een agenda? Geen zorgen, wij hebben de expertise om je te helpen. Onze ervaring strekt zich uit tot het bouwen van websites met geavanceerde functies, zoals reserveringssystemen of online agenda's voor het maken van afspraken.

extra mogelijkheden

onderhoud

Onderhoud

Natuurlijk evolueert de inhoud van je website wel eens. Bij ons is nazorg goed geregeld. We blijven betrokken bij de website en voeren eventuele wijzigingen snel door. Je hebt ook de optie om het onderhoud (contentaanpassingen) aan ons over te laten. Gemiddeld vereist een website tussen de drie kwartier en twee uur onderhoud per jaar, afhankelijk van de gewenste wijzigingen. In het geval van eventuele problemen lossen we dit uiteraard gratis voor je op. Transparantie over de kosten staat bij ons voorop: je ontvangt een prijsopgave voordat we aan de slag gaan.

Article Image

nu aanvragen?